Situație incertă la Chișinău// Va fi organizat sau nu al doilea tur de scrutin

Anticoruptie.md
06/11/2023

După procesrea a 303 procese verbale din 305, candidatul MAN la funcția de primar al municipiului Chiținău, Ion Ceban, a acumulat 50,63% din sufragii, iar Lilian Carp, propus de PAS, a acumulat 28,22% din voturilor celor care s-au prezentat la urne. Așa arată datele preliminare de la ora 7.00.

Publicarea rezultatelor preliminare pe pagina Comisiei Electorale Centrale a început după ora 21.00, fiind înregistrate mai multe pauze între actualizări. Conform rezultatelor preliminre de l a ora 6.30, Ion Ceban obține 50,63% din voturi. Pe locul doi este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, care a acumulat 28,22 % din sufragii. Au rămas să fie procesate doar două procese verbale.

Anticoruptie.md
06/11/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii