Start dezbaterilor electorale la Pro TV//  Ce contribuție are Anticoruptie.md

Anticoruptie.md
23/10/2023
Sursa: Pro TV

Pro TV Chișinău lansează dezbaterile electorale cu genericul „Eu vreau să fiu primar”. Invitații Lorenei Bogza vor fi candidații înscriși în cursa pentru primăria municipiului Chișinău. Portalul Anticoruptie.md a contribuit la realizarea profilurilor elecorale ale candidaților, a pregătit câte o întrebare pentru fiecare dintre aspiranții la fotoliul de primar, în special pe aspecte ce vizează integritatea, dar și va transmite on-line dezbaterile.

Luni, 23 octombrie, ora 21.00, Pro TV lansează un maraton elecoral de două săptămâni, gazda emisiunii fiind prezentatoarea Lorena Bogza. Invitații studioului vor fi candidații la funcția de edil al capitalei, iar primii candidați așteptați sunt Dargoș Galbur, înaintat de Partidului Național Moldovenesc (PNM), Ion Ștefaniță, propus de Partidul Respect Moldova,  și Oleg Burlacu, aspirant la funcție din partea PLDM. 

Proiectul este realizat în colaborare cu Anticoruptie.md, News Maker, Primăria Mea și Promo-LEX.

La emisiune au fost invitați toți cei 27 de concurenți electorali pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău. 

Anticoruptie.md
23/10/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii