VIDEO// Igor Dodon la vot: „Trebuie să votăm pentru cei care vor menține pacea. Pentru o guvernare care nu va da Moldova în mâini străine”

Irina Odobescu
11/07/2021
Captură: privesc.eu

Igor Dodon a venit la urne, duminică dimineață, împreună cu soția și fiul cel mare. Dodon a îndemnat cetățenii să iasă la votare și să aleagă o următoare guvernare „care nu va da Moldova pe mâini străine”. 

Votul de astăzi contează, pentru că determină cine va fi la guvernare următoare. Va fi o guvernare profesionistă sau va fi o guvernare care va da Moldova în mâini străine. Mă adresez cetățenilor să vină la vot să participe la luarea deciziilor. Din 30 de ani, două treimi au fost la guvernare partidele de dreapta, cele care au avut majoritate în parlament și noi știm cu ce s-a soldat acest lucru din anii `90 și din 2009 încoace. Eu vă îndemn să votăm pentru cei care au grijă de Moldova. Pentru cei care știu să făurească, nu să fure miliare. Eu cred că aceasta contează astăzi”, a spus Dodon. 

Președintele Partidului Socialiștilor a mai spus că cetățenii ar trebui să-și dea votul pentru „cei care vor asigura pace în Moldova. Cei care nu vor provocări pe Nistru sau în Găgăuzia. Iată pentru aceasta trebuie să votăm”. 

Întrebat de jurnaliști dacă BECS a avut parte de consultanță în campanie de la specialiști din Fedearția Rusă, Dodon a zis că „Niciodată nu am avut. Noi avem capul nostru și nu avem consilieri din Federația Rusă”, a conchis Dodon. 

Irina Odobescu
11/07/2021Become a Patron!

Comentarii