Poliţist implicat în reţinerea şi fabricarea dosarului lui Petic, protejat de actuala guvernare

Poliţist din Ungheni
03/09/2022

Un poliţist, implicat în reţinerea şi fabricarea dosarului lui Gheorghe Petic, nu doar că a scăpat de dosar penal, dar mai este şi în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie din Ungheni. Este vorba despre Victor Gavriliţă. Acesta a fost făcut şef în perioada guvernării socialiştilor de către Pavel Voicu. A fost doar interimar. Apoi, după ce a venit PAS la guvernare el a plecat la pensie, însă a revenit peste câteva zile şi a fost întârit în funcţie. Este o injustiţie când alţi poliţişti care au fost mai puţin implicaţi în fabricarea dosarului lui Petic sunt învinuiţi şi riscă puşcărie, iar Victor Gavriliţă este promovat în funcţie administrativă.

Se vehiculează că Gavriliţa este cumătru cu Viscun, şeful de SPIA, care l-a ajutat să scape de dosar. Există şi un denunţ pe Gavriliţă, încă din decembrie 2019, dar probabil că a fost pus undeva într-un sertar.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Poliţist din Ungheni
03/09/2022

Comentarii