Unde s-a regăsit fostul ministru Valeriu Munteanu şi fraţii săi după ce s-au retras din serviciul public

Ion C.
01/12/2022

Fostul deputat Valeriu Munteanu şi fraţii săi, Ruslan, fost director-adjunct la SIS, şi Igor, fost şef la Primăria Chişinău, au lucrat ani în şir la stat, iar după ce au demisionat, au ajuns mari businessmani. Ei deţin cariere şi terenuri cu zăcăminte de nisip, iar nu demult Ruslan Munteanu a cumpărat fosta uzină de beton armat de pe strada Uzinelor, JBI-4. După ce au cumpărat uzina, ei au distrus-o şi au făcut acolo depozit pentru nisipurile aduse de la cariere.

Mai mult, Ruslan şi Valeriu Munteanu sunt proprietarii unor locuinţe de lux la Floreni, pe care le-au construit pe când lucrau la stat, iar Igor Munteanu şi-a cumpărat apartament în centrul capitalei pe când lucra la Primărie.

Cei trei fraţi se trag dintr-o familie modestă şi nu a avut cine să le dea bani, poate cu excepţia lui Ruslan, al cărui socru e un mare afacerist.

Ar fi bine de verificat cum aceşti trei foşti funcţionari modeşti au ajuns milionari peste noapte.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Ion C.
01/12/2022

Comentarii