Afacerea cuscrilor Cibotaru-Morozan de la Nisporeni

Ciorici Gricore
14/07/2022

Doi cuscri de succes, Vasile Cibotaru, ex-preşedinte al raionului Nisporeni, şi judecătorul de la Curtea de Apel Chişinău, Ghenadie Morozan, au organizat o afacere de succes în raionul Nisporeni pe care au dăruit-o copiilor lor. Acum au vii şi livezi ca la carte, frigider şi linie de sortare a fructelor, linie de uscare a fructelor şi de fabricare a fructelor în ciocolată, benzinării, staţie de reparaţie auto etc.

Capitalul iniţial a fost obţinut de Vasile Cibotaru care a fondat firma şi obţinut banii printr-un credit de la fosta Bancă de Economii pentru care a lăsat gaj damba iazului de lângă Nisporeni, care aparţinea mai multor persoane. Creditul nu a mai fost rambursat şi pretinsul gaj a fost vândut la un preţ derizoriu. Poate încercaţi să descurcaţi şi această schemă de jaf de la Nisporeni?

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Ciorici Gricore
14/07/2022

Comentarii