Șașlîc 2 sau cina cea de taină din raionul Florești

Ion Andrieș
28/02/2021

Cât de slab este PSRM în teritoriu, dacă Dodon ajunge tot la oamenii lui Plahotniuc. Eugeniu Nichiforciuc, deputat din Parlament care a intrat pe listele PDM, este noul încoronat din partea lui Dodon drept coordonator al regiunii Nord, inclusiv cel ce va decide asupra angajărilor în serviciile desconcentrate. 

Despre acest lucru ne spun persoane din interiorul PSRM care sunt nemulțumite de faptul că munca lor este neglijată, iar funcțiile de bază îi sunt oferite lui Nichiforciuc. 

Acest proces s-a încununat cu întâlnirea din 19 februarie, într-un restaurant din centrul orașului Florești, unde patru tovarăși încercau să hotărască viitorul Moldovei. Acești 4 tovarăși fiind: Sergiu Groza, Ala Pilipețcaia, Ștefan Paniș și Eugen Nichiforciuc.

La întâlnire aceștia au decis asupra formulei de lucru în teritoriu și restructurările în cadrul serviciilor desconcentrate.

În schimbul serviciilor date, oferite de către Nichiforciuc, Dodon i-ar fi promis loc pe lista PSRM, între 15 și 20.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Ion Andrieș
28/02/2021

Comentarii