Am fost deposedată de toată averea in cauza unui credit pe care l-am restituit

Angela Cebotari
22/07/2019

Sunt de profesie medic, soțul meu a fost medic și fiul nostru ne-a îmbrășilat meseria. Am deschis un centru medical lșa Florești, dotat modern, am deschis o clinică de tratare salină în Chișinău, dar și o linie de import a dezinfectanților pentru spitale. Când totul părea să meargă bine, am hotărât să ne extindem afacerea și să procurăm o ambulanță, pentru care am decis să ne împrumutăm de la bancă. Însă am fost ademeniți într-o schemă. În urma căreia am pierdut totul, și clinică, și casă, și apartamentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău. Contractul de creditare a fost transferat de la o bancă la alta, fără acordul nostru, ne-au fost impuse penalități și dobânzi din aceste penalități, imobilele ne-au fost vândute la prețuri de cinci ori mai mici decât cel de piață.

Ne-am adresat la Procuratură, la CNA, la Poliție, dar fără niciun rezultat. Căci schema a fost dirijată din umbră de deputați influenți din PDM și persoane suspuse din sistemul bancar.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Angela Cebotari
22/07/2019

Comentarii