Sunt impus de Fisc să plătesc impozit pe venit pentru un salaiu pe care eu nu l-am ridicat. Cineva mi-a folosit datele abuziv

Dmitri Rus
07/09/2021

Mă numesc Dmitri Rus. Activez în muncă legal, oficial la Dicolarlux care se ocupă cu mramură și granit, am primit o scrisoare de la Fisc să vin să clarific impozitul pe anul 2019. Prezentîndu-mă la Fisc mi s-a spus ca sînt obligat să achit impozitu pe venit din 2019 in suma de 3 mii lei pentru venitul de 35 mii lei de la companie TMS UNIROAD SRL de care prima dată am auzit de la ei, care se află în satul Alcedar, raionu Dondușeni. Așadar, cineva a folosit datele mele abuziv fără să știu, nici nuștiu cum să procedez acum, prima dată pățesc așa ceva în țara de minuni Moldova.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Dmitri Rus
07/09/2021

Comentarii