Am rămas pe drumuri, după ce fiica și nepoata mi-au luat casa

Pelaghea Țîrdea
26/03/2019

Mă numesc Pelaghea Țîrdea, am 80 de ani și sunt din localitatea Sângera, suburbie a Chișinăului. De câțiva ani am fost dată afară din casa mea de pe strada Ion Creangă, construită de mine și soțul meu, unde am trăit o viață. Acum mă adăpostesc oamenii miloși din sat, de la o zi la alta.

Fiica mi-a falsificat semnătura și a perfectat la notar un contract de moștenire pe numele ei. Apoi i-a dat casa fiicei sale Svetlana, în baza unui certificat de vânzare-cumpărare. Adică i-ar fi vândut casa mea  fiicei Acum în casa mea locuiesc nepoata Svetlana și soțul ei, Maxim Goncear, care este polițist.

Eu m-am adresat la poliție, dar aceștea au refuzat să pornească urmărirea penală. Acum încerc să obțin prin judecată anularea contractului de vânzare-cumpărare, care este unul fals.

Este foarte greu să suporți la bătrânețe așa o trădare din partea apropiaților, pe care i-am iubit mult. Oricum fiica avea să moștenească casa. De ce m-au alungat și nu m-au lăsat să-mi trăiesc ultimeșe zile în casa la care am muncit?

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Pelaghea Țîrdea
26/03/2019

Comentarii