Amagiti de firme de angajare la munca peste hotare

Anonim
14/05/2013

Buna.

Avem asa o problema si va rugam din suflet sa na ajutati sa o rezolvam. In luna februarie am gasit o agentie care se numeste ,, TST Grup European" SRL cu care am incheiat contract sa na ducem la lucru la Rusia. Am achitat taxa la contract de 800 lei si inca 1000 de lei pe bilet.

Pe data de 11 februaie ne-am  pornit cu trenul la Moscova si ne-au spus ca in gara o sa ne intilneasca. De toti am fost 15 persoane. Am ajuns in gara la ora 5 dimineata si am stat pina la 12 si nimeni nu a venit, nu raspundeau nimeni la telefon. Dupa aceasta ne-am imprastiat toti si am lukrat kare kum am putut ca sa ne facem bani sa ne putem intoarce. Ne-am dus la ei sa ne clarifikam si sa ne intoarca banii macar ca noi toti iam imprumutat si ne raspund ca noi spunem minciuni, si ca este prea tirziu ca sa nii dea. Noi tinem legatura cu unii din toti 15 care ne-am dus si nimeni nu lukreaza unde ne-au trimis ei.

Va rugam sa ne ajutati sa ne intoarcem makar banii. Multumim anticipat.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru Procuratura Generală a Republicii Moldova

Anonim
14/05/2013

Comentarii