Apel către ministra Sănătății, de la angajați ai CNAMUP: rudele unor parlamentari primesc câteva salarii din bani publici. Cine va restitui prejudiciu?

un grup de angajați ai CNAMUP
13/03/2023

Noi, un grup de angajați ai Instituției Medico-Sanitară Publică Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), ne adresăm repetat către dvs,doamnă Ala Nemirenco, ministră a Sănătății, referitor la activitatea familiei Furculiță - Feodor și Angela. Vă întrebăm deschis dacă aceștia au restituit banii pentru perioada în care au activat concomitent în mai multe locuri de muncă, orele de lucru fiind suprapuse: 

         Vă comunicăm stimată doamnă ministră, că Furculiță Feodor a activat în 3 locuri:

  1. Sef departament CNAMUP, unde avea un salariu;
  2. Economist CNAMUP – 0,5 salariu;
  3. Direcția Sport din cadrul DGETS – 0,5 salariu.

Soția acestuia, Angela Furculiță, a activat directoare la scoala -grădinită 124 de la Botanica și, în paralel arhivar la CNAMUP – 0,5 salariu+directia Sportivă tot pe 0,5 salariu.

Stimată doamnă Ministră, acum în timp ce la CNAMUP sunt verificări de la specialiștii Ministerului Sănătății și de la CNAM, poate faceti odată regulă și verificați cine activează și pe cîte funcții, ori gradele de rudenie cu deputații din Parlament nu se iau in calcul.

Să știti că așteptăm răspuns de la Dvs, iar după asta vom sesiza si organele de drept.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

un grup de angajați ai CNAMUP
13/03/2023

Comentarii