Asociatie-fantoma creata ca sa-mi ia proprietatea

Maria Vozian
25/06/2024

Deja de 14 ani umblu prin instanțe ca să-mi fac dreptate și să demonstrez dreptul meu asupra bunului care-mi aparține. Acu 20 de ani mi-am cumpărat un teren lângă piața din Căușeni, unde am construit o gheretă – am toate actele în regulă, desfășor o afacere legal, achit cu regularitate impozitele. Pe terenul acesta activez de 35 de ani. Toate au mers bine până în ziua în care cineva a decis că are nevoie de lotul meu de pământ.

În anul 2011, Pîntea Vladimir a înființat Asociația de locatari ACC-20/8 a blocului aflat lângă terenul meu doar ca să poată acționa ca persoană juridică și să poată pretinde la lotul meu de pământ. Este o asociație-fantomă – din 12 apartamente, doar vreo 5 sunt locuite, niciun locuitor al blocului nu cunoștea că a fost fondată Asociația de locatari și nu au semnat vreun act. Așa-zisa Asociația nu are vreo activitate, nu prezintă dări de seamă, nu achită impozite. În schimb m-a acționat în judecată și mi-a luat pământul pe motiv că ar aparține Asociației, în spatele căreia stă Pîntea Vladimir, care a fost consilier local până în 2023, susținut de mama lui, juristă și a fost consilieră și ea cu mai mulți ani în urmă.

Prin cerea de chemare în judecată Vladimir Pîntea m-a atacat pe mine ṣi Primăria  Căuşeni, eventual Primăria mergea în apărarea mea în Instanțe de Judecată. Odată ce a venit Pîntea Vladimir în Consiliul orășenesc şi în plus reprezintă Primăria Căușeni în Instanțele de Judecată, Primarul ṣi Consiliul orășenesc întocmesc împotriva mea diferite  Decizii trucate, contravenții şi multe alte falsificări, în privința cărora am depus  cerere prealabilă. Am fost prezentă la ședințele Consiliului, dar fără folos. Consilierul V.Pîntea demonstrativ mergea la fiecare consilier şi-i arăta care punct să voteze,  dar mie nu mi sa dat cuvânt ca să demonstrez DREPTATEA mea, care o confirmă şi Curtea Supremă de Justiție - că Maria Vozian este Cumpărător de Bună Credință, Din păcate mai multe documente falsificate de V. Pîntea au fost acceptat în procesele de Judecată, de exemplu mama lui V. Pîntea se prezintă la proces ca Jurist al Asociației ACC-20/8 ṣi duce instanța în eroare expunându-se că este angajată că Jurist în Asociație și că primește 50% din salariu. Dar din care fonduri vin salariile pentru mama Jurist Nadejda Pîntea şi feciorul -autoproclamat președinte al ASOCIAȚIEI FANTOME ACC-20/8 Căușeni?

S-a întâmplat o nelegiuire și acum eu, bolnavă, la 70 de ani, trebuie să umblu cu mapa de documente după mine ca să-mi demonstrez drepturile. La Căușeni, deși am anunțat că voi fi plecată la tratament peste hotare, s-a desfășurat ședința de judecată în absența mea. Acum dosarul este la Curtea de Apel și aștept cu frică să văd dacă mi se va face dreptate.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Maria Vozian
25/06/2024

Comentarii