Șefa unei grădinițe din raionul Anenii Noi și-a angajat rudele la instituția pe care o conduce

Anonim
30/08/2019

Elena Roșca, șefa grădiniței din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, care mai înainte era educatoare la aceeași grădiniță, de când a preluat postul de director a concediat câțiva oameni și și-a angajat soțul, Gheorghe Roșca, în calitate de muncitor, fiul, în calitate de paznic și încă o rudă. Acum o lună, a mai concediat pe cineva și a angajat-o pe nașa sa în calitate de dădacă. Nici fiul și nici soțul nu își fac lucrul. Tot femeile mătură, fac lucrul în jurul grădiniței. De paznic nici nu mai vorbesc, dacă nu greșesc, e student.

Anul trecut a fost reparat un trotuar la grădiniță și Roșca a făcut scheme cu contabila și a scris precum că reparațiile au costat câteva zeci de mii de lei (și nu e unicul caz).

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Anonim
30/08/2019

Comentarii