Fostul primar a dat ilegal peste 100 de terenuri, dar dosarul trenează de 7 ani în instanțele de judecată

Un grup de locuitori Durlesti
19/05/2021

Controversatul dosar Primăria Durlești, cu privire la atribuirea ilegală a multor terenuri din localitate în perioada în care primar era Nicolae Crudu, a fost trimis la rejudecare la Curtea de Apel, în alt complet de judecători. Prima ședință urma să aibă loc în februarie, dar s-a amânat pentru luna mai.

Nu e nimic de mirare, dacă avem în vedere faptul că fostul primar Crudu, care ar fi atribuit ilegal peste 100 de terenuri, printre beneficiari fiind și judecători,  trăiește în pace și liniște la libertate, pe ambele maluri ale Prutului, deși încă acum doi ani a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Se pare că cineva așteaptă cu orice preț să expire termenul de prescripție, după cum se întâmplă în Republica Moldova cu dosarele intentate de nevoie, nu de voie..

Să nu uităm de dosarul Șor, de exemplu.

Ar fi bine ca presa să-și amintească de dosarul Primăriei Durlești, mai ales după declarațiile președintelui Maia Sandu, care a atras atenția Procuraturii Generale, SIS și CNA că încă niciun dosar de rezonanță cu privire la schemele de corupție nu a avut finalitatea așteptată.

Voi cum credeți, oare de ce poliția se teme sau nu vrea să-i pună cătușele lui Crudu?

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Un grup de locuitori Durlesti
19/05/2021

Comentarii