Mafia imobiliară la Durlești continuă să activeze

Angela Vartic
21/01/2022

Sunt consilieră locală în Durlești. Recent am fost atacați în judecată de către un oarecare Lupu Vladimir, pentru că nu votăm construcția unor blocuri de locuit supraetajate într-un sector din localitate. Avem deja 4 încercări de a convoca o ședință extraordinară a Consiliului Local, în cadrul căreia să delegăm un avocat, care să ne reprezinte în instanță, deoarece jurista primăriei nu mai dorește să o facă.

Astfel, APL de fiecare dată găsește câte un motiv, ca să nu ne asigure interimatul secretarului, pe motiv, că acesta e în concediu de boală. Noi ne dăm bine seama, că angajații primăriei au interese ascunse, care ar bloca sectorul dat, având în vedere că este singura cale de acces spre Durlețti din Buiucani.   

Azi, pentru a 4-a oară consecutiv, am încercat să desfășurăm o ședință extraordinară a Consiliului Local Durlești.
Nu se asigura secretariatul din partea APL! Nu se doreste!

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Angela Vartic
21/01/2022

Comentarii