O fostă judecătoare încearcă să mușamalizeze un accident rutier, în care i-a fost implicat soțul

Vasile Butuc
26/03/2019

Lucrez de mulți ani șofer de tir. La 19 februarie 2019, am fost implicat într-un accident rutier pe strada Alecu Russo din Chișinău. Un automobil luxos, de model Mercedes, m-a tamponat din partea laterală. Nu au fost victime, puțin s-au deteriorat automobilele. La fața locului a sosit un echipaj de poliție din care făcea parte agentul constator Veaceslav Ungureanu. Polițiștii mi-au spus că vinovat se face șoferul autoturismului.

Dar din mașină a ieșit o femeie, care a început să strige și să amenințe că ea este judecătoare și avocată, care cunoaște bine legile. Îi amenința pe toți martorii de la loul acidentului, apoi i-a dat n mandat lui Ungureanu, că ea va reprezenta interesele soțului ei în procesu conravețional. Ulterior am aflat că aceasta se numește Ana Albu, a fost judecătoare, iar la începutul anului a intrat în posesia manfatului de avocat.

De atunci a trecut mai bine de o lună. I-am sunat lui Ungureanu, acesta mi-a spus că astfel de cazuri nu se soluționează repede, trebuie să treacă 7-8 luni. A zs că va trebui de dus și camionul la experiză. Când, nu se știe.

Acum stau fără lucru, mașina e la parcare, nu s-a întocmit un proces verbal, nu putem nici să ne adresăm companiei de asigurări.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Vasile Butuc
26/03/2019

Comentarii