Polițiștii au refuzat timp de trei săptămâni să-mi restituie automobilul

Dumitru Clopot
27/11/2019

Agenții de circualație din Orhei au refuzat timp de trei săptămâni să-mi restituie automobilul pe care l-au dus la parcarea cu plată. Motivul a fost că șoferul nu avea permis de conducere. Înțeleg că amenda a fost aplicată legal în acest sens și nu puteau să permită ca acesta să conducă mai departe. Dar problema e că a fost chemat un alt șofer care avea drepturi, insă polițiștii au insistat să ducă mașina la parcarea specială, unde sunt încasate taxe exagerate.

După aceasta am fost la poliție să-mi restituie bunul, însă aceștea nu au dorit. Petru Colun, șeful agenților de circulatie din Orhei, m-a înjurat necenzurat și mi-a zis că nu voi putea să-mi iau mașina niciodată.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Dumitru Clopot
27/11/2019

Comentarii