Primarul din Parcani face acțiuni ca să cumpere voturi în alegerile locale

Larisa Dubălari
29/09/2023

Primarul din satul Parcani, Soroca, în loc să se preocupe de dezvoltarea satului, vinde și dă tot ce poate pentru a obține susținerea oamenilor în alegeri. A dat școala din sat pe voturi! De 74 de ani în sat a fost școală, deschisă în casa unui boier cândva, iar primarul a dus școala din Parcani în satul vecin, Voloave, doar ca să obțină voturile locuitorilor din acel sat. A tăiat peste 80 de copaci vechi și au dat lemne la bătrâni, pentru ca ei să-l voteze.

CNA a făcut un control și l-au găsit cu 3 mln de lei datorie. I-au deschis dosar penal, dar el e tot în funcție și vrea să candideze iar! De mai mulți ani scriu în diferite instanțe, însă autoritățile raionale nu reacționează, el are o susținere serioasă la Consiliul Soroca, la secția de învățământ, așa că nu putem scăpa de el. De când este primar, de 16 ani, a adus satul la dezastru!

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Larisa Dubălari
29/09/2023

Comentarii