Sunt acuzat pentru cei ce nu am facut si nu sunt indreptatit prin care prezint niste date care demonstreaza acest lucru .

Anonim
27/12/2019

Prin prezenta v a comunic din ani 2014 imi fac studile la Bucruresti. La data de 09.06.2016 avand necesitatatea de a ma deplasa acasa la Glodeni am venit de la Bucuresti la Iasi cu trenul am iesit la marginea orasului unde am oprit o masina de ocazie, care mergea in spre vama . Soferul a fost deacord sa ma trasnsporte pana la Sculeni unde ma astepta tatal meu . La Postul vamal Sculeni de noi s-a apropiat un ofiter al postului Politiei de Frontiera ,care a solicitat pasaportul. I-am prezentat pasaportul, dupa care , ofiterul impreuna cu soferul au plecat la biroul de serviciu al Politiei de Frontiera. Peste foarte putin timp soferul s-a intors cu pasaportul meu si am parasit Postul Vamal.La iesire din vama m-a astepta tatal meu si am plecat acasa cu masina tatalui. Pe data de 11.09.2018, impreuna cu toata familia ne deplasam la odihna in Romania.Lpostul vamal Sculeni, in rezultatul verificari , de catre ofiterul de frontiera mi sa spus ca am introdus in tara o masina cu numere de inmatriculare din Letonia si pana la momnetul de fata nu am scos din tara cu modelul. Eu am fost socat de aciasta ‘’noutate’’,explicandu-le in acelasi timp ofiterului, ca nu am introdus in tara si nici nu am condus vreodata un volkswagen Passat. Am apreciat, ca acest incident este rezolvat, insa la 27.05.2019 am fost instintat ca pe numele meu a fost intocmit un process verbal pe data de 04.12.2018 am fost sanctionat in baza articolul 287 al 8 CC cu amenda de 84 UC adica cu 4200 lei si obligat de a scoate din tara automobilul volkswagen Passat . In acest context,tin sa mentionez ,ca prin alte surse am stabilitit ca acest automobil a fost introdus cu mult inainte de 09.06.2016 in tara si a avut 60 de deplasari la punctele vamal in majoritatea cazurilor a fost indicat ca sofer , Paladi Ion 04.12.1993 originar din Balanesti , Nisporeni . Cu problema data ne-am adresat la Politia de Frontiera care ne au dat un raspuns formal . M-am deplasat la bastina lui Paladi Ion unde parintii lui me- au spus, ca intr-adevar feceorul lor a avut acest automobile, dar la vandut. In atare circumstantilor apreciez ca Statul, in persoana ofiterului politiei de frontiera, prin intelegerea prealabila cu proprietarul automobilului volkswagen Passat Paladi Ion, au actionat fraudulos indicandu-ma pe mine ca conducator si proprietar a acestui automobile, amendandu--ma si impuninduma sa caut si sa scot din tara un automobile, care nu am ideie ce e cu el si unde este el . Intelegerea frauduloasa intre ofiterul Politiei de frontiera si conducatoru , am sesizat si la Procuratorua din Ungheni si acum sunt in Procedura de Judecata (Judecatoria Ciocana ) la care ma prezint deja a patra oara si nici un fel de inchiere nu a fost prezentata o atarnare fata de mine ca persoana si in primu rand ca un cetatean al acestei tari fara nici un pic de respect , mi se produce o parere ca sunt luat in ras , sincer nu stiu ce sa mai fac si cer ajutorul altor autoritati . Mersi anticipat o zi buna

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Anonim
27/12/2019

Comentarii