VIDEO // Vă rugăm, nu promovați persoane compromise la Spitalul Clinic din Bălți

Diana Grosu
14/08/2022

Dezastrul de la Bălți din domeniul medicinei trebuie oprit. Eu consider că oameni compromiși total așa cum este doamna Condrea Ăla nu pot ocupa funcția de director al unui spital republican așa cum este Spitalul Clinic Bălți. Spitalul se confruntă cu multe probleme. Condițiile din saloane sunt dezastruoase. Merg gândați pe pacienți. Chiar copilul meu a fost internat nu demult și mergeau gandaci prin salon.

Administrația nu face reparație în saloane, dar face reparații scumpe în birourile lor. Sunt fraude foarte mari la Spital. Programul de contabilitate se defectează și dispar ani din registrele contabile, deși pentru menținerea acestui program se plătesc bani. Au fost demiși ilegal mai mulți angajați, alții au fost angajați fără concurs.

Personal dna Condrea i-a concediat pe angajații buni, i-a hărțuit, există documente care dovedesc aceste acțiuni. Sunt multe fraude. Dna Condrea candidează acum la funcția de director al Spitalului Clinic Muncipal. Poate la Ministerul Sănătății nu cunosc probleme de integritatea ale acestei persoane, felul cum administrează treburile spitalului, fraudele comise ani la rând. .       

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Diana Grosu
14/08/2022

Comentarii