ADVERTORIAL // În Moldova a apărut prima hartă online a locurilor de muncă — Lucru.md

19/01/2023

Chiar la începutul anului, echipa Rabota.md a lansat un nou produs care cu siguranță va fi util pentru cei care caută de lucru: este vorba despre proiectul Lucru.md, care vă permite să vedeți toate posturile vacante din Chișinău (și în curând din toată Moldova!) pe aceeași hartă, să comparați locația lor și să găsiți un loc de muncă aproape de casa voastră.

Echipa Rabota.md lucrează perseverent pentru a vă face procesul de căutare a unui loc de muncă cât mai comod posibil. Prin urmare, mai întâi au introdus pe site-ul Rabota.md un nou filtru de căutare a joburilor după sectoarele și suburbiile Chișinăului. Văzând succeselede care se bucură, au decis să meargă și mai departe creând o hartă interactivă a posturilor de muncă pe Lucru.md.

Găsirea unui loc de muncă aproape de casă este un vis al multor oameni, asta fiind o soluție pentru a nu mai pierde atât de mult timp și nervi pe drum dimineața și seara, ajutând la îmbunătățirea echilibrului dintre viața profesională și cea personală și oferind posibilitatea de a dedica mai mult timp lucrurilor cu adevărat importante în viață — familiei, hobby-urilor și odihnei.

Ca de obicei, nu trebuie decât să introduceți profesia care vă interesează în caseta de căutare — posturile vacante potrivite vor fi afișate pe hartă și într-o listă de sub la aceasta. Acum aveți posibilitatea de a vă plimba virtual, să zicem, pe Alba Iulia și să vedeți posturile vacante existente pe această stradă sau pe cele din apropiere.

Dar este important să ținem cont de faptul că, deși de cele mai multe ori locația biroului companiei și locul de muncă coincid, există situații în care acestea sunt situate în locuri diferite, iar cel mai bine este să concretizați acest aspect cu angajatorul.

Caută de lucru aproape de casă pe Lucru.md!

19/01/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii