AGENDA ZILEI//14.12.2023

Meroslava Parii
13/12/2023
Grafică CIJM

EVENIMENTE ÎN REPUBLICA MOLDOVA

 

Consiliul European se reuneşte în zilele de 14 şi 15 decembrie 2023, la Bruxelles, pentru a discuta inclusiv răspunsul UE la invadarea Ucrainei de către Rusia, solidaritatea UE cu Ucraina, politica de extindere a UE, bugetul pe termen lung al UE, cooperarea UE în materie de securitate şi apărare. Toto în cadrul reuniunii, urmează să se se ia o decizie privind eventuala deschidere a negocierilor pentru aderarea la UE pentru Ucraina și Republica Moldova. 

 

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, participă, în perioada 13-14 decembrie,la Sinaia,la conferința internațională „Reconstrucția Ucrainei și rolul strategic al României”. Reuniunea este cea mai amplă conferință din România dedicată acestei teme și reunește oficiali din Republica Moldova, Ucraina, România și din alte state UE și NATO, experți independenți, reprezentanți ai mediului de afaceri, academic, ai corpului diplomatic. Forumul, organizat de New Strategy Center, un think tank românesc specializat în politică externă, de apărare și de securitate, are ca scop dezbaterea multiplelor aspecte referitoare la procesul de  reconstrucție a Ucrainei și rolul strategic pe care România trebuie să-l joace în acest contex

 

Forumul Național Anual al Nucicultorilor din Moldova

UNDE: Institutul Muncii, str. Zimbrului, 10

CÂND: 09:00, 14-15 decembrie, curent

CONTEXT: Vă invităm la evenimentul-cheie pentru profesioniști din industria nuciferă. Peste 200 de participanți, inclusiv producători, exportatori, experți în tehnologie și reprezentanți de seamă din sectorul nucifer se vor reuni pentru 2 zile de schimb de cunoștințe inovative.

 

Conferință & Workshop: Simfonia Țesuturilor moi

UNDE: Gursk Medica, str. Toma Ciorbă, 11

CÂND: 09:00

CONTEXT: Descoperă secretele esteticii perfecte în stomatologia modernă. Fii parte din această experiență alături de unul dintre cei mai renumiți specialiști, Dr. Ricardo Kern. Despre eveniment: Atingerea echilibrului perfect între conturul roz și alb este cheia pentru rezultate estetice remarcabile. Află cum să atingi echilibrul perfect între conturul roz și alb și cum să obții rezultate remarcabile în implantologia imediată. Vom explora tehnici avansate de implantare imediată și importanța conservării "conturului" gingival. Descoperă tehnici practice pentru managementul țesuturilor moi în cazurile de implantare imediată. Vom aborda identificarea și clasificarea deficiențelor estetice ale țesuturilor moi din jurul implanturilor și tehnicile adecvate pentru fiecare situație.

 

Ședința ordinară a Consiliului municipal Soroca din 14 decembrie 2023

UNDE: Primăria municipiului Soroca, Sala de ședințe

CÂND: 10:00

 

Atelierul cu genericul „Culoarea Drepturilor Omului în viziunea copiilor”

UNDE: Parlamentul Republicii Moldova, birou 508, bd. Ștefan cel Mare, 105

CÂND: 10:00

 

Ședința Comisiei economie, buget și finanțe

UNDE: Parlamentul Republicii Moldova, birou 915, bd. Ștefan cel Mare, 105

CÂND:10:00

CONTEXT: Agenda Ședinței poate fi vizualizată AICI

 

Ședința Comisiei agricultură și industrie alimentară

UNDE: Parlamentul Republicii Molodva, birou 408, bd. Ștefan cel Mare, 105

CÂND: 10:00

CONTEXT: Agenda Ședinței poate fi vizualizată  AICI

 

Ședința Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică

UNDE: Parlamentul Republicii Moldova, birou 610, bd. Ștefan cel Mare, 105

CÂND: 10:00

CONTEXT: Agenda Ședinței poate fi vizualizată  AICI

 

Eveniment „Export Morning Elveția: valorificarea oportunităților de export pe piața Elveției”

UNDE: ZENTRUM, Sala de conferințe, str. 31 August 1989, 103

CÂND: 10:00

 

Dialogul tematic „Realizarea drepturilor lucrătoarelor sexului comercial”

UNDE: Hotelul Jolly Alon, str. Maria Cebotari, 37

CÂND: 10:00

 

America House sărbătorește a 5-a aniversare

UNDE: America House, str. Bănulescu Bodoni, 27

CÂND: 10:00

CONTEXT: 12-16 decembrie, America House Chișinău sărbătorește a 5-a aniversare. Cu această ocazie, am planificat o serie de evenimente și programe speciale. Din program: Concurs de colaje Instrumente de inteligență artificială, program pentru profesori și elevi; Club de conversații în limba engleză; Proiecție de film ș.a.

 

Târgul Crăciunul acasă la Moldexpo, ediția 2023

UNDE: Moldexpo, str. Ghioceilor, 1

CÂND: 10:00

CONTEXT: Cel mai magic târg de cadouri de Revelion revine la CIE Moldexpo. Participanții vă oferă: Cadouri deosebite pentru întreaga familie; Produse proaspete pentru masa festivă; Decor calitativ de Revelion și totul pentru a crea confort și căldură în casă; Ținute de trend pentru seara de sărbătoare ș.a. Dăm start febrei sărbătorilor de Crăciun începând cu data de 14 decembrie și până pe 17 decembrie, la CIE Moldexpo.

 

Prezentarea rezultatelor implementării EMIS în Moldova

UNDE: Artcor, atr. 31 August 1989, 137

CÂND: 11:00

 

Conferință de presă organizată de Horus SRL cu tema „SA Termoelectrica între interese ascunse și soluții reale de creștere a randamentului pentru consolidarea securității energetice a țării”

UNDE: Agenția IPN, etaj 4, birou 446, str. Pușkin, 22

CÂND: 11:00

 

Lansarea campaniei din contextul Zilei Internaționale a Migranților

UNDE: Sediul Direcției Regionale Sud a Inspectoratului general pentru Migrație

CÂND: 11:00

 

Forum „Viitorul cooperării cu China”

UNDE: Dgital Park, str. Mihai Viteazul, 15

CÂND: 13:00

CONTEXT: Cu ocazia celei de-a cincea aniversări a Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China, vă invităm să participați la evenimentul nostru de marcă: "Bridge to China: Forumul Afacerilor și Oportunităților". Ce vă așteaptă la forum: Prezentări de la experți: Principalii specialiști împărtășesc cunoștințe despre comerț, investiții și perspective în afacerile chineze; Sfaturi practice: Cum să creați o colaborare de succes și să evitați greșelile comune; Networking: Oportunitatea de a crea relații de afaceri într-o atmosferă relaxantă și de susținere.

 

Discuții despre Rolul universității în ecosistemul antreprenorial

UNDE: Academia de Studii Economice, str. Bănulescu Bodoni, 61

CÂND: 13:00

CONTEXT: Departamentul Teorie și Politici Economice, SmartLab ASEM si Serviciul Marketing, Parteneriate şi Carieră al ASEM, Va invită la discuții despre Rolul universității în ecosistemul antreprenorial. In cadrul evenimentului vor fi prezentate experiențe ale Academiei de Studii Economice din Moldova, dar și ale altor universități in susținerea inițiativelor antreprenoriale a studenților. In același timp, vor fi dezbătute perspectivele de viitor ale universităților în ecosistem, așteptările studenților și a mediului de afaceri de la universități. Invităm la eveniment profesorii, studenții, reprezentanții mediului de afaceri.

 

Demo Day

UNDE: Micro Lab, tr. Studenților, 7/1

CÂND: 12:30

CONTEXT: Aproape 50 de studenți care au participat  la  Programul de Internship Micro Lab, așteaptă să demonstreze rezultatele cunoștințelor obținute în cadrul acestuia.

 

Eveniment informativ „Endometrioza – o amenințare ascunsă pentru femei”

UNDE: Spitalul Internațional Medpark, str. Andrei Doga, 24

CÂND: 17:00

CONTEXT: Te invităm la o discuție importantă despre endometrioză, alături de medicul chirurg ginecolog Natalia Sabina. Din program: Ce este endometrioza, simptome care ar trebui să vă atragă atenția; Metode eficiente de diagnostic; Riscurile endometriozei; Opțiuni de tratament și perspective pentru pacienți; Endometrioza și fertilitatea.

 

Lansarea Campaniei naționale de informare Erasmus+ în Republica Moldova

CÂND: 14, 19, 20 decembrie, curent

CONTEXT: Erasmus+, Programul Uniunii Europene pentru educație, tineret și sport, a lansat un nou apel pentru propuneri de proiecte 2024, avân un buget total de 4, 3 miliarde suro disponibile pentru anul care vine, inclusiv pentru proiecte cu articiparea instituțiilor din Republica Moldova. Primele sesiuni de informare vor fi organizate după cum urmează: 14 decembrie 2023 – sesiune națională de informare pentru cadre universitare, la Academia de Studii Economice a Moldovei. 19 decembrie 2023 – sesiune națională de informare pentru cadre didactice din instituții de învățământ profesional tehnic, la Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo”. 20 decembrie 2023 – sesiune națională de informare pentru studenți, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. În cadrul celor trei zile de informare, prezentări și discuții despre mobilitățile internaționale de credite, consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior și al educației și formării profesionale, despre proiectele Erasmus Mundus Joint Masters și Jean Monnet vor fi oferite de Oficiul Național Erasmus+ din Moldova și de către beneficiarii programului Erasmus+.

 

Concert de Crăciun

UNDE: Sala cu Orgă, bd. Ștefan cel Mare, 81

CÂND: 18:00

CONTEXT: Pianistul Sorin Crăciun cu Orchestra Națională de Cameră vă invită la un Concert de Crăciun. Din program: Mozart, Haydn, Gerșwin.

 

Spectacol: „Carmen” de Georges Bizet

UNDE: Teatrul Național de Operă și Balet, bd. Ștefan cel Mare. 152

CÂND: 18:00

CONTEXT: "Carmen" este una dintre cele mai populare opere din lume și este admirată pentru compoziția sa muzicală, precum și pentru caracterizarea profundă a personajelor. Bizet a combinat influențele spaniole și franceze în muzica sa, creând o operă vibrată și plină de pasiune. De asemenea, opera este unică prin faptul că personajul principal, Carmen, este o femeie puternică și independentă, care a atras admirația publicului și a fost privită ca un simbol al libertății și independenței feminine. În plus, "Carmen" a fost considerată o operă revoluționară pentru epoca sa, datorită abordării sale realiste și a portretizării unor personaje de clasă inferioară. Acest lucru a fost o schimbare față de operele tradiționale care prezintă aristocrația și viața de curte. Prin urmare, "Carmen" a avut un impact semnificativ asupra evoluției operei și a devenit unul dintre cele mai importante opere ale secolului al XIX-lea.

 

Eveniment: Managementul stresului

UNDE: Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, str. Ion Creangă, 1

CÂND: 18:30

CONTEXT: Pagina Psihologului și AND - Academia Nicolae Dumitrescu te invită la o activitate ”off-line” despre cum devenim un pic mai liniștiți într-o lume din ce în ce mai învolburată. Agenda evenimentului: Cine este stresul; TPG - Triunghiul Pătrat al Generozității; O mică transă de relaxare.

 

Spectacol: „Sonata Lunii”

UNDE: Geneza Art, str. Alexei Mateevici, 109/1

CÂND: 19:00

CONTEXT: „Sonata Lunii”, un spectacol inspirat din filmul „Dineu cu vecinii de sus”, este o poveste cu patru personaje multiplicate, care reprezintă vecinii de jos și de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mai mulți ani. Abea dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relația lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu știu gazdele că această seară se va transforma pe neașteptate într-o orchestră de emoții neacordate. Muzică clasică, teme picante, situații provocatoare care pun în evidență problema cuplului. O comedie 18+ care te vaține pe val.

 

APELURI DE ÎNSCRIERE

 

Ministerul Justiției aduce la cunoștință despre prelungirea termenului de selectare a candidaților pentru poziția de arbitru din partea Republicii Moldova, în sensul Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 15 decembrie, curent
CONTEXT: Conform art. 404 alin. (2) al Acordului de Asociere RM-UE „Arbitrii trebuie să dețină cunoștințe de specialitate și experiență în drept și comerț internațional. Aceștia trebuie să fie independenți, să își exercite atribuțiile în nume propriu, să nu accepte instrucțiuni din partea niciunei organizații și a niciunui guvern, să nu fie afiliați guvernului vreunei părți și să respecte codul de conduită prevăzut în anexa XXXIV a Acordului de Asociere RM-UE”. Persoanele interesate, care întrunesc criteriile de eligibilitate menționate și posedă limba engleză, urmează să depună CV-ul, în limbile română și engleză, la sediul Ministerului Justiției din str. 31 August 1989, nr. 82 sau să-l remită electronic la adresa: http://stefan.arseni@justice.gov.md.

 

Ministerul Educației și Cercetării anunță concurs în vederea acordării Bursei de excelență a Guvernului și Bursei pe domenii științifice pentru studenții-doctoranzi, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 584/2020

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 18 decembrie, curent

CONTEXT: Bursa de excelență a Guvernului și Bursa pe domenii științifice se acordă anual, pentru un an calendaristic, pentru sprijinirea studenților-doctoranzi capabili de performanțe înalte în domeniile cercetării și inovării, finanțați din bugetul de stat, cât și celor în bază de contract, începând cu al doilea an de studii, înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență şi frecvență redusă. Dosarul va fi depus pe suport de hârtie la sediul Ministerului Educației și Cercetării, Piața Marii Adunări Naționale, 1 (cutia poștală de la etajul 1, intrarea din str. Bănulescu Bodoni) sau în variantă electronică format PDF la adresa: http://alina.rusnac@mec.gov.md
Pentru detalii tel: 022 233 325

 

Ministerul Educației și Cercetării cu sediul Casa Guvernului, Piața Marii Adunări Naționale nr.1, MD2033 anunță concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de: director al Școlii Sportive din Bălți; director al Școlii Sportive din Ungheni

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 09 ianuarie, ora 16:00

CONTEXT: La concurs pot participa cetățeni ai Republicii Moldova cu studii superioare universitare, care au o vechime în activitatea didactică de cel puțin trei ani, care la data expirării termenului de depunere a dosarelor nu au împlinit vârsta de 65 ani, cunosc limba română, sunt apți din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) pentru exercitarea funcției, nu au antecedente penale, nu au fost concediați în ultimii 5 ani pe baza art. 86 alin. (1) lit. g)-r) și art. 301 alin. (1) lit. a)-b) din Codul muncii al Republicii Moldova nr. 154/2003 sau destituiți dintr-o funcție publică conform art.64 alin. (1) lit. a) și b) din Legea nr. 158/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, nu au interdicție de a ocupa funcții de conducere. Dosarul de concurs poate fi depus prin e-mail: http://cancelaria@mec.gov.md sau prin poștă sau personal la Ministerul Educației și Cercetării, bir. 330. Telefoane de contact: 022 233 560; 022 230 320.
 

Ambasada SUA la Chișinău informează că Programul Global de Schimb pentru studenții de la Ciclul I, Licență (Global UGRAD), oferă burse de studii în SUA și invită studenții Universității de stat „Alecu Russo” din Bălți să participe la concurs

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 15 decembrie, curent

CONTEXT: Informații detaliate despre program:http://https://md.usembassy.gov/global-undergraduate-exchange-program-global-ugrad/ Pentru a primi răspunsuri la eventuale întrebări, apelați la http://education-moldova@state.gov

 

Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru ocuparea mai multor funcții publice vacante

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 30 decembrie, curent, 16:30

CONTEXT: Direcția politici în domeniul controlului financiar public intern. Consultant principal (pe domeniul auditului intern) – 1 funcție vacantă, Consultant principal (pe domeniul controlului intern managerial) – 1 funcție vacantă, Direcția protecția secretului de stat și integritate instituțională, Consultant superior - 1 funcție vacantă, Direcția managementul documentelor
Consultant superior - 1 funcție vacantă. Pentru mai multe detalii: http://mf.gov.md/ro/posturi-vacante

 

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită antreprenorii să se înscrie la cea de-a XXI-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 15 ianuarie, 2024

CONTEXT: Așteptăm companiile ineresare să se înregistreze. Expoziția se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 04 februarie 2024, la CIE „Moldexpo ” (mun. Chișinău, str. Ghioceilor 1). Pentru mai multe detalii vă rugăm respectuos să găsiți scrisoarea anexată și formularul de participare, iar pentru orice neclaritate contactați Secția evenimente de afaceri, târguri și expoziții a CCI a RM la tel: 022 210 725, 022 238 410 sau la adresa de e-mail: http://tatiana.saincuc@ chamber.md Informații suplimentare despre eveniment, găsiți aici: „Fabricat în Moldova” 2024.

 

Serviciul Fiscal de Stat lansează concursul pentru selectarea persoanelor fizice sau juridice competente, certificate în domeniul evaluării, pentru efectuarea evaluării bunurilor sechestrate de către autoritatea fiscală

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 15 decembrie, curent

CONTEXT: Documentele pot fi prezentate la adresa e-mail:http://recuperarecreante@sfs.md

Telefoane de contact: 022 82 30 61, 022-82-30-74

 

SABIT continuă înregistrarea pentru programul "Agrobusiness pentru Eurasia”. Pot participa manageri de nivel mediu și superior, antreprenori, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, oficiali guvernamentali din administrația locală sau centrală, cadre universitare (șefi de secții)

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 17 decembrie, ora Washington 12.00, Ora Chișinăului 19:00

CONTEXT: Datele programului: 2-17 februarie, 2024. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe linkul de mai jos. Urmează să vă înregistrați pentru a vă seta un cont și să confirmați emailul. Veți putea completa formularul online după ce vi se confirmă eligibilitatea participării. Formularul e disponibil în engleză și rusă. Înregistrați-vă accesând https://sabit.smapply.us/
Pentru mai multe informații despre SABIT accesați: http://https://www.trade.gov/sabit-program

 

Guvernul Republicii Moldova continuă campania „Hai acasă de Crăciun”, care va promova tradițiile, obiceiurile și cultura noastră

CONTEXT: Îndemnăm cetățenii de acasă și din diasporă să povestească prin poze și video, cum se sărbătorește Crăciunul, ce amintiri au despre această sărbătoare și despre lucrurile care ne unesc și ne strâng la aceeași masă de sărbători, acasă. Toate acestea pot fi expediate pe adresa de e-mail: http://acasadecraciun@gov.md

 

Ministerul Educației și Cercetării, cu sediul Casa Guvernului, Piața Marii Adunări Naționale nr.1, MD-2033, anunță concurs pentru ocuparea următoarelor funcții vacante: Director al Școlii Profesionale din Cupcini, Edineț; Director al Centrului de Excelență în Transporturi din Chișinău; Director al Centrului de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga” din Chișinău
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 13 decembrie, curent, 16:00

CONTEXT: Dosarul de concurs poate fi depus prin e-mail:  http://cancelaria@mec.gov.md prin

 

Anunț concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea echipamentelor pentru furaje și pentru procesarea si păstrarea produselor lactate

CONTEXT: Detalii privind condițiile de participare:http://https://shorturl.at/cuX01  Achiziția se realizează în cadrul proiectului „Răspunsul Multidimensional la Provocările Emergente în Materie de Securitate Umană”, finanțat de Guvernul Japoniei și implementat de PNUD Moldova.

 

Comitetul Economic și Social European (CESE) invită tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, care votează pentru prima, dată să participe la evenimentul emblematic “Europa Ta, Cuvântul Tău!” (YEYS). Evenimentul este destinat tinerilor din din țările candidate, inclusiv din Republica Moldova și Ucraina, toate statele membre UE și din Regatul Unit

TERMEN LIMITĂ DE APICARE: 31 decembrie, curent

CONTEXT: În acest an, evenimentul va avea loc la Bruxelles, la 6 martie 2024, în cadrul Săptămânii Societății Civile a CESE (4-7 martie 2024), în perioada premergătoare alegerilor europene. Evenimentul își propune să inspire participanții să își exercite dreptul democratic de a vota, să încurajeze în mod activ prietenii, colegii, rudele să facă acest lucru. Pentru candidații selectați, CESE va asigura și va plăti cazarea la Bruxelles pentru două nopți, un zbor dus-întors (clasa econom) sau o călătorie cu trenul/autobuzul între țara de reședință și Bruxelles. Pentru mai multe detalii  AICI
 

Concurs pentru elevi la tema: Efectele negative provocate de fenomenul Corupției

TERMEN LIMITĂ DE APLICARE: 15 decembrie, curent

CONTEXT: A fost dat start concursului în cadrul căruia elevii se vor expune prin desene, poezii și compoziții plastice la tema: Efectele negative provocate de fenomenul Corupției. Sunt invitați să participe elevii claselor gimnaziale (5 - 9) din municipiul Strășeni. Creațiile pot fi depuse la primăria Strășeni, în of. 18, doamnei Ceban Alina. Concursul este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova) și Centrul Contact.

 

EVENIMENTE PE PLAN EXTERN

 

Întâlnire cu Viceprim-ministrul, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba

UNDE: Ambasada Republicii Moldova în Franța, 19 rue Henri Rochefort, 75017 Paris

CÂND: 18:30, 14 decembrie, curent

CONTEXT: Invităm Diaspora la o întâlnire cu Viceprim-ministrul, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, care se va afla într-o vizită de lucru la Paris. Reuniunea se va desfășura în incinta Ambasadei Republicii Moldova în Franța.

 

Vicepremierul, Nicu Popescu, întreprinde două vizite de lucru, una la Bruxelles și cealaltă la Paris

CÂND: 11-14 decembrie, curent

CONTEXT: La Bruxelles, șeful diplomației Republicii Moldova va avea mai multe întrevederi cu oficiali europeni, inclusiv cu Gert-Jan Koopman, directorul general al Direcției Generale Vecinătate și Negocieri de Extindere a UE, dar și cu omologii săi din statele membre UE. La Paris, ministrul de externe, Nicu Popescu, va participa la OCDE Eurasia Week, unde va fi semnat și un memorandum de înțelegere dintre Republica Moldova și OCDE. În marja acestui eveniment vicepremierul Nicu Popescu va avea mai multe întrevederi bilateralei cu oficiali francezi.

 

„Acasă de Crăciun” revine în Cantabria cu ediția a II-a

UNDE: Spania, Regiunea Cantabria, Santander

CÂND: 17:00, 16 decembrie, curent

CONTEXT: „Acasă de Crăciun” revine în Cantabria cu ediția a II-a – un spectacol magic, cu doi artiști legendari din Republica Moldova. Valentin Uzun și Nelly Ciobanu vor cânta cu drag pentru voi – publicul din Spania. Ne vom transfera cu toții ACASĂ, în atmosfera dulce a sărbătorilor de iarnă. Asociația „Din Inima Diasporei Unite” vă promite un show grandios.
Bilete Online accesibile pe: https://mutick.com/.../entradas-biletes-nelly-ciobanu...

Meroslava Parii
13/12/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii