Advertorial // Învață engleza eficient în doar 8 săptămâni. Cu Oratorica!

Anticoruptie.md
17/05/2022

Ai tot învățat limba engleză la școală și universitate, însă nu ai simțit până acum chimia între voi? Cursul de limba engleză pentru începători sau pentru niveluri avansate la Oratorica îți vine în ajutor!

●     GRUPURI MICI de până la 10 studenți, astfel ai parte de toată atenția cuvenită și de o abordare individuală

●     STRUCTURA CLARĂ a fiecărui nivel de pregătire și a timpului dedicat fiecărui curs

●     GRUPUL POTRIVIT - alege cursul de limba engleza pentru începători în cazul în care nu ai mai studiat-o anterior, iar dacă vrei să-ți îmbunătățești nivelul actual, vă invităm la un test gratuit, după care îți vom propune grupul și orarul corespunzător.

●     CEI MAI BUNI PROFESORI - cu experienţă în predarea limbii engleze pentru începători

●     RECENZIILE POZITIVE ale elevilor ce au frecventat cursurile de limbi străine. Vezi în Google recenziile pentru fiecare filială

Învățarea se face fără efort, iar acest proces este încurajat prin afectivitate, susținere, încredere și mediu plăcut. La Oratorica, copiii și adulții învață cu plăcere. De asemenea, îi găsești și pe rețelele de socializare, pe pagina de Facebook și Instagram, unde poți învăța engleza într-un mod relaxant, chiar navigând pe platformă.

Alege cursul de limba engleză potrivit nivelului tău, iar dacă nu cunoști sigur ce nivel ți s-ar potrivi, vino la una dintre filiale și testează-te gratuit!

Dacă ești profesor de limba engleză și dorești să te dezvolți, compania Oratorica te așteaptă! Vezi mai multe informații și funcțiile vacante pe site-ul delucru.md.

 

Anticoruptie.md
17/05/2022Follow us on Telegram

Comentarii