Accesează www.vaccinare.gov.md și programnează-te online pentru imunizare

Irina Odobescu
13/05/2021
Foto: CIJM

Începând cu ziua de joi, cetățenii care corespund criteriilor de vaccinare în etapa a treia se pot înregistrat accesând www.vaccinare.gov.md. Pentru asta este necesar IDNP-ul. Cei care nu sunt eligibili vor fi plasați în lista de așteptare și vor fi contactați când vor fi disponibile doze de vaccin. 

Astfel, parcugând pașii necesari, fiecare persoană va selecta raionul, localitatea, conform adresei de domiciliu și Centrul de vaccinare disponibil în regiunea respectivă, precum și luna, data, ora dedicată vaccinării. Pentru respectarea timpului programării, persoanele sunt îndemnați să păstreze confirmarea și să se prezinte fără întârziere la Punctul de vaccinare la ora stabilită. 

Platforma www.vaccinare.gov.md este și o sursă de informare sigură privind procesul de vaccinare împotriva COVID-19 în R. Moldova, tipurile de vaccin, documentele necesare și ultimele noutăți în acest sens. De asemenea, pentru informații suplimentare, persoanele pot apela linia fierbinte a ANSP: 080012300.

Până în acest moment, 202.883 doze de vaccin Covid - 19 au fost administrate în Republica Moldova.

Irina Odobescu
13/05/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii