ACUM și PSRM, înțelegere politică privind „obiectivele tranzitorii ale Guvernului, Președinției și Parlamentului”

Anticoruptie.md
16/09/2019
Foto: parlament.md

Blocul ACUM și PSRM au semnat, în seara zilei de luni, o înțelegere politică privind „obiectivele tranzitorii ale Guvernului, Președinției și Parlamentului”. Documentul a fost semnat de vicepreședinții Parlamentului Republicii Moldova, Ion Ceban (PSRM), Alexandru Slusari (PPDA) și Mihai Popșoi (PAS).

Cei trei semnatari au declarat că acest document a fost elaborat „pentru restabilirea principiilor democratice și ordinii constituționale, întemeiate pe normele statului de drept, demonopolizarea economiei naționale, asigurarea bunăstării populației, apărării drepturilor și libertăților cetățenești”.

Acordul prevede o serie de angajamente, urmează să fie semnat și de șeful statului, prim-ministru și președintele Parlamentului.

 

Anticoruptie.md
16/09/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii