Apel de înscriere la Forumul Media din Lvov, Ucraina

Anticoruptie.md
25/04/2017

Centrul de Investigații Jurnalistice și Organizația „MediaForumLvov” din Ucraina anunță înscrierea jurnaliștilor din Republica Moldova la Forumul Media din Lvov, eveniment de amploare dedicat jurnaliștilor din Europa de Est. Anual, forumul se desfășoară în orașul Lvov, iar la eveniment se adună peste 800 de jurnaliști, editori și experți media pentru a discuta despre tendinţele de pe piaţa mass-media, dar şi problemele breslei. În 2017, Forumul Media din Lvov va avea loc în perioada 25-27 mai.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment urmează să completeze un chestionar on-line care poate fi găsit AICI și să trimită pe adresa Centrului de Investigații Jurnalistice [email protected] sau pe [email protected] CV-ul și o scrisoare de motivare.

Organizatorii vor acoperi costurile de participare, drum și cazare pentru 4 jurnaliși din Republica Moldova, care vor fi selectați în bază de concurs. 

Cerințe pentru persoanele interesate: 

Experiență în jurnalism de cel puțin trei ani;

Vârsta: până la 35 de ani;

Cunoașterea la nivel avansat a limbii engleze;

Cunoașterea bună a proceselor de transformare democratică din țară (Republica Moldova).

Termenul-limită pentru înscriere este 30 aprilie. Rezultatele vor fi anunţate pe data de 1 mai 2017.

Persoana de contact - Cornelia Cozonac. E-mail: [email protected].

   

 

  

Anticoruptie.md
25/04/2017




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii