Apel de înscriere la un training privind integritatea în Justiție, pentru reporteri începători: noțiuni generale, baze de date și studii de caz

CIJM
03/05/2017

Centrul de Investigaţii Jurnalistice anunță înscrierea la un training pentru reporterii începători, interesați de subiectele din domeniul Justiției. Sesiunea se va desfășura în perioada 19-20 mai, în limba română.

În cadrul trainingului, participanţii vor învăţa să documenteze subiecte din Justiție folosind bazele de date, să folosească corect noțiunile din domeniu, vor învăţa cum este pornit un dosar și care este traseul acestuia. Totodată, jurnaliștii vor afla de la experţi de ce a fost necesară reforma Justiţiei şi cum a fost implementată în Republica Moldova. 

Cine se poate înscrie?

Jurnalişti începători, interesați de abordarea subiectelor din Justiție.

Doritorii să participe la training sunt rugaţi să expedieze un CV actualizat la adresele de e-mail [email protected], [email protected] şi [email protected]. Telefon: 022 109 020. Persoane de contact - Anastasia Nani şi Mariana Raţă. 

Termenul-limită de înscriere este luni, 15 mai. Numărul de locuri este limitat.

Training-ul este parte a proiectului „Mobilizing civil society to support judicial integrity in the Republic of Moldova” („Mobilizarea societății civile cu scopul de a susține integritatea în sectorul Justiţiei în Republica Moldova” - n.r.), desfășurat de Centrul de Investigații Jurnalistice şi Freedom House, cu susţinerea financiară a Departamentului de Stat al SUA.

CIJM
03/05/2017




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii