Asfaltul proaspăt așternut pe o stradă din Chișinău s-a surpat. A fost inițiată o anchetă de serviciu

Anticoruptie.md
14/07/2020
Facebook: Iv Ceban

Asfaltul proaspăt așternut pe strada Ion Pelivan din Capitală s-a surpat, din cauza defecțiunii unei țevi de apă. Pe marginea cazului a fost inițiată o anchetă de serviciu, iar primarul Ion Ceban a cerut ca responsabilii să achite pagubele.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a subliniat că responsabilii de la Apă Canal nu au asigurat funcționalitatea apeductului reparat după o avarie. Respectiv, țeava s-a spart și a deteriorat o porțiune de 20 de metri pătrați din carosabilul recent renovat. 

„În acest caz, costurile se ridică la 16 mii de lei. Cheltuielile de reabilitare a suprafeței deteriorate vor fi acoperite din banii persoanelor responsabile. Fără supărări, în continuare, dacă se mai întâmplă așa cazuri, se va proceda la fel. Nu voi admite ca lucrările să fie făcute de mântuială”, a spus primarul Ion Ceban.

Viceprimarul de ramură urmează să supravegheze ca până la sfârșitul săptămânii să fie achitate cheltuielile.

Anticoruptie.md
14/07/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii