Câteva avioane charter ar fi decolat de pe Aeroportul Chișinău, după anunțul Partidului Democrat că se retrage de la guvernare

Mariana Colun
14/06/2019
Foto: UNIMEDIA

Câteva avioane de tip charter ar fi decolat de pe Aeroportul Internațional Chișinău la scurt timp după ce Vladimir Cebotari a anunțat că Partidul Democrat se retrage de la guvernare. Presa scrie că avioanele ar avea destinațiile în Moscova, Londra și Odesa.

Trei avioane private au aterizat pe Aeroportul Chișinău vineri, 14 iunie, în a doua parte a zilei. Două din Turcia – unul din Dalaman și altul din Istanbul. Al treilea avion a venit de la Kiev. Destinațiile avioanelor sunt următoarele: șase persoane vor pleca spre Moscova, două – spre Londra, iar al treilea avion ar urma să aterizeze la Odesa, scriu jurnaliștii de la UNIMEDIA.

Într-un video postat de jurnalistul Ion Terguță sunt arătate două avioane private pregătite pentru decolare. 

Sursa video: Facebook.com

 

Mariana Colun
14/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii