Blocul ACUM: Parlamentul R.Moldova se întrunește astăzi, la ora 12.30. Președintele Dodon asigură că nu va dizolva legislativul până luni

Cornelia Cozonac
08/06/2019

Liderii Blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, au anunțat, după negocierile cu PSRM, că Parlamentul Republicii Moldova se va întruni astăzi, la ora 12.30. 

Între timp, președintele Igor Dodon a ținut o scurtă conferință de presă în care a precizat că, potrivit Constituției, de astăzi ar putea, dar nu trebuie neapărat, să dizolve Parlamentul, lucru pe care îl va face eventual luni, după consultări cu partidele parlamentare.    

Amintim că la 7 iunie s-au scurs cele 90 de zile în care Parlamentul urma să se întrunescă și să-și aleagă organele de conducere, precum și să aleagă un nou Guvern. 

Cornelia Cozonac
08/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii