Campania de promovare a lecturii „Fii deștept! Ia un card inteligent” la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”

Irina Odobescu
17/09/2020

Campania „Fii deștept! Ia un card inteligent” la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a demarat în septembrie curent și are ca scop promovarea lecturii. Cardul gratuit nu are termen de valabilitate și poate fi utilizat la cele 28 de filiale ale bibliotecii din capitală. 

În cadrul campaniei sunt două concursuri cu premii: „Ce am făcut azi la bibliotecă?”, care prevede scrierea unei istorii despre un serviciu al bibliotecii, și „Cel mai bun booktrailer”, unde utilizatorul va scrie despre o carte citită.

Prin intermediul acestei campanii, biblioteca dorește să le amintească părinților, elevilor și studenților că înscrierea la bibliotecă oferă posibilități pentru o reușită mai bună la școală și este „Calea spre cunoaștere”, care, de fapt, reprezintă sloganul Bibliotecii Municipale din 2009.

Campania promovează ideea obținerii cardului de acces la bibliotecă, modul de înscriere la bibliotecă. Această acțiune explică mecanismul de obținere a beneficiilor drept urmare a utilizării serviciilor de bibliotecă, mizând și pe perceperea complexă a rețelei de biblioteci și ale oportunităților filialelor din imediata proximitate, filialele din sector. Primele cinci persoane de la fiecare filială care vor obține cardul de acces la bibliotecă vor fi premiați. Biblioteca Centrală are Sala Germană și Sala Engleză, unde pot fi împrumutate cinci cărți pentru două săptămâni, cu posibilitatea de prelungire. 

Pentru a obține un card de acces sau pentru a afla mai multe despre resursele și serviciile bibliotecii, inclusiv despre acţiunile programate ale acestei campanii de atragere şi fidelizare a utilizatorilor, vizitați pagina web și urmăriţi informaţia plasată pe rețelele sociale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Irina Odobescu
17/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii