Clubul Jurnaliștilor de Investigație: Experții Transparency International Moldova, despre inițiativele legislative anticorupție ale noii guvernări

Anticoruptie.md
06/09/2021
accord.org

Transparency International – Moldova de comun cu Centrul de Investigații Jurnalistice vă invită la o discuţie publică în cadrul Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema Iniţiativele recente în domeniul anti-corupţie ce ţin de Procuratura Generală, ANI şi CNA. În cadrul Clubului vom vorbi despre contextul elaborării și eventualele riscuri ce pot surveni în procesul de modificare a cadrului legal din domeniu. La discuții vor participa experți din cadrul Transparency International Moldova.

Evenimentul va avea loc miercuri, 8 septembrie, 2021, în regim online, cu începere de la ora 12:00. Durata discuțiilor va fi de 2 ore. Transmisiunea se va face online pe portalurile CIJM Anticoruptie.md și Investigatii.md și pe paginile de Facebook și Youtube.

Rugăm jurnaliștii care doresc să participe la discuții să se înscrie la adresa [email protected], cu titlul  Iniţiativele recente în domeniul anti-corupţie, pentru a primi codul de acces la ședința online a Clubului Jurnaliștilor de Investigație.     

Persoană de contact Irina Odobescu, Centrul de Investigații Jurnalistice, tel.: (+373) 60906602, e-mail: [email protected]

Această activitate este realizată cu suportul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat poziţia finanţatorilor.

Anticoruptie.md
06/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii