Comuniștii și Socialiștii și-au desemnat șefii în Parlament

Ilie Gulca
28/07/2021
Vasile Bolea, secretar al fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va avea în Parlament o fracțiune din 32 de deputați condusă de Zinaida Greceanîi. La rândul lor, Corneliu Furculiță (PSRM) și Constantin Starîș (PCRM) vor fi  vicepreședinți ai fracțiunii, iar Vasile Bolea – secretar.

„Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va avea posibilitate să delege și un vicepreședinte al Legislativului. Deocamdată, numele acestuia nu a fost făcut public”, se menționează într-o știre publicată pe site-ul formațiunii, care citează declarațiile lui Vasile Bolea.

Același deputat a anunțat că socialiștii și comuniștii au avut marți o discuție cu deputații PAS și ai Partidului Șor în cadrul căreia a fost abordată repartizarea comisiilor și componența numerică, precum și repartizarea deputaților în delegațiile parlamentare internaționale.

„Nu suntem de acord cu unele viziuni. Înțelegem că se depășește undeva cadrul legal. Mâine, dacă vor dori colegii să avem un schimb de păreri, a doua rundă, ca să luăm deciziile la ședința fracțiunii și să prezentăm procesul-verbal referitor la repartizarea deputaților pe comisii, conducerea comisiilor, numirea în delegațiile internaționale”, a mai spus Bolea.

Ilie Gulca
28/07/2021Become a Patron!

Comentarii