Coronavirus // 382 de cazuri noi. Peste jumătate au fost înregistrate în municipiul Chișinău

Irina Odobescu
11/08/2020
Foto: MSMPS via Facebook

Coronavirusul de tip nou a fost depistat marți la alte 382 de persoane, iar bilanțul contaminărilor a ajuns la 28.223. Dintre cele 7.626 de cazuri active, 426 de persoane se află în stare gravă, iar 28 sunt supuse ventilării mecanice. 

Municipiul Chișinău rămâne în topul clasamentului cu cele mai multe contaminări. Marți, în Capitală au fost testate pozitiv 238 de persoane. La Ialoveni au fost confirmate 18 cazuri, la Strășeni – trei, iar în regiunea din stânga Nistrului – nouă. 

Irina Odobescu
11/08/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii