Coronavirus// 534 de cazuri noi, bilanțul infectărilor a ajuns la 38.906 

Irina Odobescu
04/09/2020
Foto: MSMPS via Facebook

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a raportat, vineri, 534 de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, după efectuarea a 2.572 de teste. Dintre cazurile prezentate, patru persoane s-au întors din Turcia, două din Ucraina și o persoană a revenit din România. Bilanțul infectărilor a ajuns la 38.906. 

Municipiul Chișinău rămâne în topul clasamentului după rata de infectări. Vineri au fost confimate 260 de teste, Rezina - 31 de cazuri, Ialoveni - 28, regiunea din stânga Nistrului - 25 de cazuri noi.

Bilanțul deceselor din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 a ajuns la 1.047, după ce au decedat încă 11 persoane. 

Irina Odobescu
04/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii