Coronavirus a mai făcut o victimă la Bălți. Este vorba despre un medic în vârstă de 66 de ani

Irina Odobescu
07/10/2020
Foto: eSP.md

Încă un medic a fost răpus miercuri de infecția Covid-19. Este vorba despre medicul Grigore Martîniuc, care activa la Spitalul Clinic Bălți. 

„Colectivul IMSP Spitalul Clinic Bălți exprimă sincere condoleanțe familiei şi rudelor regretatului Grigore Martîniuc, care a activat în calitate de medic în instituția noastră medicală. Cu părere de rău am pierdut un adevărat profesionist, un om cuminte, bun la suflet și un prieten adevărat. Să-i fie țărâna uşoară şi Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina de Facebook a instituției unde activa regretatul medic. 

Grigore Martîniuc este al doilea medic din Bălți răpus de coronavirus miercuri. Și medicul psihiatru Ivan Dabija în vârstă de 66 de ani a piedut lupta pentru viață din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou. Ivan Dabija a activat în cadrul Spitalului de Psihiatrie din Bălți.

Până la ora actuală 47 de lucrători ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou de la debutul pandemiei de COVID-19 în Republica Moldova.

Irina Odobescu
07/10/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii