Coronavirus // Ambasada SUA donează echipament de protecție ministerelor Afacerilor Interne și al Justiției

Crina Dumitriu
05/09/2020
Ambasada SUA

Ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova Dereck Hogan a donat astăzi echipament individual de protecție în valoare de 93.000 de dolari Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Justiției. Echipamentul include măști pentru față, ochelari de protecție, mănuși, termometre digitale și dezinfectant, care vor ajuta la menținerea în siguranță a ofițerilor de poliție și oficialilor din sistemul penitenciar în îndeplinirea funcțiilor de bază.

Donația este finanțată de Biroul Internațional de Combatere a Drogurilor și Aplicării Legii din cadrul Departamentului de Stat (INL) și reflectă parteneriatul nostru de lungă durată în consolidarea statului de drept în Republica Moldova. Suntem alături de Republica Moldova în timpul pandemiei COVID-19!

Crina Dumitriu
05/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii