Coronavirus // Antirecord absolut de la începutul pandemiei: A fost depășit pragul critic de 1.000 de infectări

Anticoruptie.md
30/09/2020
Foto: MSMPS via Facebook

Responsabilii din Sănătate au înregistrat, miercuri, 1.013 cazuri de infectare, cele mai multe de la începutul pandemiei de COVID-19 în Republica Moldova. Au fost analizate 3.472 de probe, dintre care primar - 3.161 și repetat - 311. Bilanțul infectărilor a ajuns la 53.042.

Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a raportat că, din numărul total de cazuri, 11 sunt de import. Din numărul total de cazuri, 55 sunt lucrători medicali.

649 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 sunt în stare gravă.

În ultimele 24 de ore alte 10 persoane și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

Anticoruptie.md
30/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii