Coronavirus// Încă 501 cazuri noi și 23 de lucrători infectați

Irina Odobescu
08/09/2020
Foto: MSMPS via Facebook

Autoritățile au anunțat pentru ziua de marți 501 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea două persoane testate pozitiv s-au întors din Luxemburg și câte o persoană a revenit din Belgia, Danemarca, Germania, Federația Rusă, Ucraina și Turcia. 

Municipiul Chișinău rămâne în topul clasamentului cu cele mai multe cazuri confirmate de infectare. Marți în capitală au fost confimate 279 de teste, în regiunea din stânga Nistrului - 35 de cazuri, Bălți - 22 de cazuri, Ialoveni -21, Strășeni - 15 cazuri noi. 

Încă 23 de lucrători medicali s-au infectat, iar 546 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 33 sunt necesită respirație asistată. 

Irina Odobescu
08/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii