Coronavirus // Încă 55 de cazuri confirmate și două noi decese

Anticoruptie.md
31/03/2020

Pe parcursul zilei de marți au fost confirmate încă 55 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. Astfel, numărul cazurilor de infecție cu Covid-19 în Republica Moldova a ajuns la 353. Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a precizat că pe parcursul zilei au fost procesate 280 de probe.

„Se atestă șapte cazuri de import. Este vorba despre persoane revenite din Marea Britanie și Austria. Alte 48 de cazuri sunt cu transmitere locală. Vorbim în cazul dat de Chișinău - 11 cazuri, Ștefan Vodă - 10 cazuri, Soroca - nouă cazuri, regiunea transnistreană - șapte cazuri, Cahul - cinci cazuri, Ialoveni - două cazuri, Briceni, Orhei, Sângerei și Taraclia - câte un caz”, a declarat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Totodată, ea a confirmat decesele a două persoane. Este vorba despre o persoană din regiunea transnistreană și una de la Edineț. Ministra a spus că a aflat despre decesul din Stânga Nistrului din surse neoficiale. „Am luat legătura cu sistemul spitalicesc din regiune. S-a confirmat că în ziua de 29 martie a decedat o persoană stabilită cu COVID-19”. Până acum, au fost confirmate patru decese cauzate de noul coronavirus.

Anticoruptie.md
31/03/2020

Comentarii