Coronavirus // Încă 91 de cazuri confirmate. Bilanțul persoanelor infectate ajunge la 1.056

Anticoruptie.md
07/04/2020

Încă 91 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus au fost confirmate marți în Republica Moldova, din totalul de 510 probe analizate. Bilanțul persoanelor infectate ajunge astfel la 1.056. Totodată, s-au înregistrat trei decese noi. Până în prezent, au decedat 22 de persoane din cauza infecției cu Covid-19.

Ministra Sănătății a anunțat statistica testelor confirmate: „Trei cazuri sunt de import. Este vorba despre un caz din Ucraina, unul din Olanda și unul din Marea Britanie. 88 de cazuri sunt cu transmitere locală. Cele mai multe cazuri sunt localizate la Chișinău - 35 de cazuri, Ștefan Vodă și Soroca - câte 10, Glodeni și Hâncești - câte șase cazuri, regiunea transnistreană - patru, Rezina - trei cazuri, Bălți, Cahul, Căușeni și Strășeni - câte două cazuri, Călărași, Edineț, Fălești, Orhei, Taraclia și Ungheni - câte un caz”, a precizat ministra Sănătății.

Totodată, au fost înregistrate trei decese noi. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, pacientul fiind transferat din SR Căușeni și internat la Institutul de Medicină Urgentă la data de 3 aprilie în stare extrem de gravă. În cel de-al doilea caz, la fel, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, internat la SR Glodeni și la data de 6 aprilie transferat la IMU în stare extrem de gravă. Al treilea deces este al unei femei de 54 de ani, internată la 4 aprilie.

Anticoruptie.md
07/04/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii