Coronavirus // Încă doi angajați ai sistemului medical, un medic stomatolog și o laborantă, au fost răpuși de infecție

Anticoruptie.md
12/01/2021

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut doi angajați din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Este vorba despre Vitalie Ene, medic stomatolog la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități din municipiul Chișinău și Vera Cenușă, laborantă la Centrul medical de diagnostic Euromed.

„Cu profund regret, MSMPS informează despre trecerea la cele veșnice a dlui Vitalie Ene, care activa în calitate de medic stomatolog la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice și persoane cu dizabilități din municipiul Chișinău. Dl Vitalie Ene a fost internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 28 decembrie 2020. Adresăm sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Exprimăm sincere condoaleanțe și compasiune familiei, apropiaților și colegilor în legătură cu încetarea din viață a dnei Vera Cenușă, angajată în calitate de laborantă la Centrul medical de diagnostic „Euromed”. Dna Vera Cenușă a fost internată la Spitalul Clinic Republican, pe data de 16 decembrie 2020. Suntem alături de familia îndurerată“, se arată în comunicatul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Până în prezent, 78 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 150.138.

Anticoruptie.md
12/01/2021Become a Patron!

Comentarii