Coronavirus // Încă un lucrător medical a decedat din cauza infecției. Avea doar 43 de ani

Irina Odobescu
15/11/2020
Foto: CNAMUP via Facebook

Încă un lucrător medical și-a pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Este vorba despre Sabina Drăguțan, în vârstă de 43 de ani, care era felceră la IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. 

„Sabina Draguțan a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de felcer. Am pierdut o adevărată profesionistă, o persoană sufletistă, activă și plină de viață. Ea a fost un model demn de urmat pentru toți colegii. A activat în funcție de mai mult de 20 de ani. Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Sabina Draguțan. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, scrie pe pagina Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. 

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei, 61 de lucrători ai sistemului medical și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de coronavirusul de tip nou.

Irina Odobescu
15/11/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii