Coronavirus // Încă un medic și-a pierdut viața din cauza infecției. Avea 62 de ani

Anticoruptie.md
30/04/2021

Încă un medic a decedat din cauza complicațiilor provocate de infecția Covid-19. Este vorba despre Emilia Rusnac, în vârstă de 62 de ani, medic de familie la Centrul de Sănătate Glodeni.

„Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colectivului CS Glodeni, în legătură cu trecerea în eternitate a doamnei Emilia Rusnac, medic de familie. Doamna Emilia Rusnac va rămâne în memoria noastră ca un bun profesionist și un om cu suflet mare. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

De la începutul pandemiei de Coronavirus în Republica Moldova, 127 de lucrători medicali au fost răpuși de infecție.

Anticoruptie.md
30/04/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii