Corturi instalate în fața MAI // Oameni aduși cu autocarele de la Orhei

Anticoruptie.md
08/06/2019
Foto: CIJM

Mai multe corturi au fost instalate în fața Ministerului Afacerile Interne, Procuraturii Generale și a Casei Guvernului. În jurul corturilor sunt combatanți ai Războiului de pe Nistru, tineri și bătrâni. Ei spun că vor să „apere țara de cei care au organizat lovitura de stat”. Unii oameni spun că au venit de la Orhei. În apropiere de MAI, reportera Anticorupție.md a fotografiat mai multe autocare cu cu care au fost aduși manifestanții. 

Reportera Anticoruptie.md transmite că în fața MAI s-au adunat câteva zeci de persoane și că se vorbește că unele persoane sunt venite din stânga Nistrului. În apropiere de MAI sunt autocare cu care au fost aduși manifestanții. În fața Procuraturii Generale și a Ministerului de Interne nu sunt dislocate forțe de menținere a ordinii publice.

Corturi similare au fost instalate și în fața Guvernului, unde la fel s-a adunat lume. Mulți oameni sunt aduși din Orhei. 

Aceeași situație este și la Postul TV Moldova 1. Protestatarii au aceleași mesaje. Oamenii nu vor să vorbească de unde sunt.   

Amintim că vineri, la protestul organizat de PDM în fața Parlamentului erau prezenți mai mulți veterani ai Războiului de pe Nistru, din 1992.

Autocare cu polițiști merg de la MAI spre strada Bucuria.

Protestatarii din fața Procuraturii Generale și la MAI au fost agresivi în raport cu reporterul Centrului de Investigații Jurnalistice care transmitea LIVE de la fața locului. Iata mesajul reporterei Mariana Colun 

 

Presa scrie că în fața Procuraturii Generale se află fostul deputat  democrat Constantin Țuțu.    

Anticoruptie.md
08/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii