Doi actuali miniștri din Guvernul Chicu, aleși vicepreședinți ai Partidului Democrat

Anticoruptie.md
10/09/2020
pdm.md

Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat a ales miercuri șase vicepreşedinţi noi ai formațiunii. Printre aceștia se numără actualul ministru al Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Igor Şarov, și ministrul Apărării, Alexandru Pînzari. În același timp, ministrul Economiei şi Infrastructurii, Sergiu Răilean, a fost ales membru al Biroului Executiv al PDM.

Și trei deputați din actuala legislatură au fost aleși vicepreședinți ai Partidului Democrat. Este vorba despre preşedinta Organizaţiei teritoriale Şoldăneşti a PDM, Svetlana Rotundu, preşedintele Organizaţiei teritoriale Hânceşti a PDM, Ghenadie Buza , și preşedintele Organizaţiei teritoriale Glodeni a PDM, Ion Leucă.

La şedinţa CPN de miercuri a fost aleasă o nouă componenţă a Biroului Executiv al PDM, care include noii vicepreşedinţi ai formaţiunii, precum şi pe viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic. 

Anticoruptie.md
10/09/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii