După Peter Michalko și Dereck J. Hogan, și ambasadorul Marii Britanii a fost în vizită la Procuratura Generală

Anticoruptie.md
12/12/2019
Foto: CIJM

După șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, joi și ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Chișinău, Steven Fisher, a avut o întrevedere cu procurorul general, Alexandru Stoianoglo. Serviciul de presă al Procuraturii Generale susține că și în acest caz e vorba despre o vizită „de curtoazie”.

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a declarat pentru portalul Anticorupție.md că „ambasadorul Marii Britanii la Chișinău și-a exprimat susținerea pentru investigarea cazurilor de rezonanță. Pe de altă parte, șeful Procuraturii Generale a comunicat delegației viziunea noii conduceri și prioritățile în exercitarea competențelor”, a precizat Gaitur.

Vizitele ambasadorilor la Procuratura Generală au loc în perioada în care imaginea instituției este afectată de scandalul inițierii controalelor la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentu Combaterea Crimei Organizate și Cazuri Speciale. 

Anticoruptie.md
12/12/2019

Comentarii