Ești martorul unei încălcări sau ilegalități în procesul de vot? Semnalează pe Harta Corupției de pe portalul Anticorupție.md!

Anticoruptie.md
11/07/2021

În ziua alegerilor, la secția în care votezi, poți fi martorul unor ilegalități sau încălcări. Ne poți semnala astfel de cazuri pe Harta Corupției de pe portalul Anticorupție.md! Harta este o platformă de exprimare liberă, deschisă pentru fiecare persoană care a fost victima sau martorul unor abuzuri, încălcări etc.

Menționăm că autorul sesizării poate reclama orice ilegalitate, dar nu va instiga la ură și volență, nu va discrimina, nu va publica injurii și nu va insulta persoane. Redactorii-coordonatori ai portalului sunt în drept să cenzureze sesizările care nu corespund acestor reguli. Autorul sesizării își asumă deplina răspundere pentru informația difuzată.

Echipa Centrului de Investigații Jurnalistce va examina sesizările și va investiga cele mai relevante cazuri.

 

Anticoruptie.md
11/07/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii