Familia președintelui Igor Dodon, în vacanță la munte

Irina Odobescu
11/01/2020
Foto: Facebook.com

Președintele Igor Dodon a anunțat, pe o rețea de socializare, că este în vacanță la munte. Șeful statului a plecat împreună cu familia la odihnă, dar nu a menționat locația și detalii despre vacanță. Acesta a scris însă pe pagina sa că după câteva zile de odihnă revine la muncă, pentru că „ne așteaptă decizii importante”.

„Visul de vacanță al copiilor a fost realizat - câteva zile la munte, la schi. Alături de ei, am profitat și eu de vremea bună pentru sport. Odihna e pe sfârșite și revenim acasă cu forțe noi, unde e mult de lucru și ne așteaptă decizii importante”, a notat Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Ziarul de Gardă a scris anterior că șeful statului a avut o vacanță de lux în Antalya, unde prețul pentru un sejur începe de la patru mii de euro. Deși Igor Dodon a declarat că posibilitatea de odihnă în Turcia a fost oferită familiei prezidenţiale de către consulul R. Moldova în Antalya, cel din urmă declarase că nu cunoaște despre vacanța lui Dodon. La două săptămâni de la învestirea în funcţie, Dodon şi-a petrecut Crăciunul împreună cu soţia şi cei trei feciori într-o staţiune turistică din Soci.

De asemenea, Ziarul de Gardă a scris despre minivacanța lui Igor Dodon și a soției sale la stațiunea de lux Breuil-Cervinia din Italia. În vara anului 2017, președintele şi familia sa au fost oaspeţii deputatului Dumei de Stat a Rusiei, Oleg Nilov, de la Partidul Rusia Dreaptă, în Republica Carelia, Federaţia Rusă.

Irina Odobescu
11/01/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii